Εταιρικό Προφίλ Interplay.gr

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
H εταιρεία Μαχαίρας Χριστόδουλος & ΣΙΑ Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο interplay ιδρύθηκε το έτος 2005. Βασικός και πρωταρχικός στόχος της επιχείρησης μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου εξειδικευμένων υπηρεσιών ως ολοκληρωμένη υποστήριξη πληροφοριακών συστημάτων. Δεύτερος άξονας στον οποίο κινούμαστε είναι η πώληση αλλά πάντα προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις δυνατότητες του εκάστοτε πελάτη μας.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ
Η εταιρεία μας απαρτίζεται από ανθρώπους τόσο με ακαδημαϊκές σπουδές όσο και καθετοποιημένες γνώσεις προερχόμενες από τη συνεχή εκπαίδευση πάνω στις νέες τεχνολογίες της πληροφορικής.Η διαρκής παρακολούθηση σεμιναρίων και σπουδών στο αντικείμενο, με την ευρύτερη πάντα έννοια, της πληροφορικής, μας καταστεί ενήμερους και σε ετοιμότητα ώστε να δώσουμε την καλύτερη δυνατή λύση σε σχέση με τα εκάστοτε δεδομένα.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Με αρωγό την τεχνογνωσία και την θέληση η εταιρεία μας είναι σε θέση να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών. Οι κύριες περιοχές δραστηριότητας είναι οι κάτωθι:

Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων: Προώθηση και ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων μηχανογράφησης για την κάλυψη αναγκών επιχειρήσεων. Σε συνεργασία με την εταιρεία Altec παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις (Atlantis – xLine – Κεφάλαιο) με σκοπό την υπεύθυνη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των σημερινών και μελλοντικών αναγκών του εκάστοτε πελάτη. Υποστήριξη επίσης παρέχουμε σε εφαρμογές του ομίλου της Singular όπως Manager, Eurofasma και Control. Οι υπηρεσίες αυτές ολοκληρώνονται με την πώληση και την εγκατάσταση εξοπλισμού όπως φορολογικοί μηχανισμοί, ταμειακές και εκτυπωτές.

Υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης on site: Με σύμβαση συνεργασίας με dealers κατασκευαστών όπως Dell, Posiflex, OKI, Sharp, IBM, Casio, RBS, Proline, Olivetti, Axis, Vivotek, Acti, Qnap, κτλ, η εταιρεία μας παρέχει τεχνική επιτόπια υποστήριξη (on site) στον τελικό πελάτη.

Σχεδίαση και κατασκευή δικτύων: Σχεδίαση και υλοποίηση ενσύρματων και ασύρματων δικτύων, επισκόπηση χώρου εγκατάστασης , μελέτη και ανάλυσης της τηλεπικοινωνιακής κίνησης, εκτίμηση και αξιολόγηση εξοπλισμού, διενέργεια δοκιμών και αποτίμηση απόδοσης δικτύου.

Σχεδίαση & Ανάπτυξη Ιστοσελίδων: Δημιουργία ιστοσελίδων για εταιρική προβολή. Εξελιγμένες λύσεις για εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων , όπως e-shop και ξενοδοχεία με on line κρατήσεις .

Custom Λογισμικό Εφαρμογών: Ανάπτυξη λογισμικού, για διαχείριση απογραφών (Inventory Management) με εκδόσεις για pc και mobile computers , για φορητή τιμολόγηση επί αυτοκινήτου (On The Go) και για λιανική πώληση P.O.S.

Τηλεφωνικά κέντρα: Υλοποιούμε εγκαταστάσεις τηλεφωνικών κέντρων με εξοπλισμό και λογισμικό 3CX, Elastix, Cisco και Siemens. Προσαρμόζουμε τις εγκαταστάσεις μας με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη. Η πολυετής εμπειρία στο χώρο, μας δίνει το πλεονέκτημα της ορθής υλοποίησης τους και κατ' επέκταση της απρόσκοπτης λειτουργίας τους. Η μακρά χρήση τεχνολογιών voip μας βοηθά να δίνουμε λύσεις ιδιαίτερα εξειδικευμένες οι οποίες απευθύνονται σε μεγάλες εταιρείες ή οργανισμούς και ενσωματώνουν όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες.

Κάμερες ασφαλείας: Σε συνεργασία με τις εταιρείες Axis, Vivotek, Acti και Qnap παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε IP κάμερες ασφαλείας και NVR με πλήρη παραμετροποίηση εγγραφή και θέαση.

Πώληση πληροφοριακών συστημάτων: Με ευρεία γκάμα κατασκευαστών υπολογιστών και περιφερικών παρέχουμε λύσεις στους πελάτες μας με γνώμονα στην άμεση εξυπηρέτηση για την κάλυψη των αναγκών τους. Η δυνατότητα προμήθειας εξοπλισμού εκτός από το φυσικό μας χώρο και από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες και πελάτες μας να επισπεύσουν την αγορά στην καλύτερη τιμή.

ΟΡΑΜΑ

Σκοπός της εταιρείας μας είναι να ανταποκριθεί στις τεχνολογικές προκλήσεις τις οποίες θέτει η κάθε εποχή με καινοτόμες υπηρεσίες και λύσεις που θα ικανοποιούν τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας. Με σαφή προσανατολισμό στις απαιτήσεις της αγοράς οι οποίες διαμορφώνονται κατά εποχή, φιλοδοξεί να εκπληρώσει τις προσδοκίες των εταίρων της και να χρήζει αποδοχής από τους συνεργάτες, προμηθευτές και τους πελάτες της. Κινούμενη στο πλαίσιο αυτό, επιδιώκει τη συνεργασία με φορείς και επιχειρήσεις που μοιράζονται το ίδιο όραμα. συνεργάτες και πελάτες μας να επισπεύσουν την αγορά στην καλύτερη τιμή.